vse-slike-skupaj.png

Spoštovani,

V Zdravstvenem domu Koper vam zagotavljamo več oblik naročanja za  naše storitve in sicer:

  • po pošti
  • po telefonu
  • osebno v ambulanti in
  • elektronsko.

Svetujemo vam, da se poslužujete e-naročanja, ki smo ga uredili na spletnih straneh Zdravstvenega doma Koper . E-naročanje je namenjeno naročanju na redne preglede pri osebnem zdravniku, ter naročanju stalne terapije receptov za kronične bolezni.

Za tovrstno naročanje, bomo potrebovali naslednje podatke: ime in priimek, ZZZS številko, številko kartona in telefonsko številko, za naročilo receptov, pa poleg teh podatkov še ime zdravila.

 

Vaše sporočilo bo poslano preko varne povezave (SSL). Po sprejemu vašega naročila bo v roku 30 minut na vaš elektronski naslov poslano potrditveno sporočilo (mail). V kolikor potrditvenega sporočila ne dobite, preverite ali ste vpisali svoj točen poštni naslov (mail naslov). V primeru da ste prejeli potrditveno sporočilo, vam bomo odgovorili najkasneje v 3 delovnih dneh, v enakem času bodo pripravljeni tudi vaši recepti.

 

Če želite sebe ali otroka prvič naročiti v naši ambulanti in še niste naš/-a pacient/-ka, vam sporočamo, da morate po pravilih Zavarovalnice to opraviti osebno. S kartico zdravstvenega zavarovanja se oglasite pri nas v ordinacijskem času, ko boste opravili postopek vpisa ter dobili termin za prvi pregled. Tudi telefonsko naročanje na prvi pregled po pravilih ZZZS žal ni dovoljeno.

 

IZBERI AMBULANTO:

Zobozdravstvo mladina Gordana Marinković, dr.dent.med. 05 6647 234 ZD KOPER - CENTER
Zobozdravstvo mladina Vesna Florjančič, dr.dent.med. 05 6647 232 ZD KOPER - CENTER
Zobozdravstvo mladina Barbara Krašna, dr.dent.med. 05 6647 410 ZD KOPER - CENTER
Zobozdravstvo mladina Matic Jerman, dr.dent.med. 05 6647 342 ZD KOPER - CENTER
Slika v bottom.PNG