05 6647 100 info@zd-koper.si (ni namenjen za elektronsko naročanje)

Zdravstveni dom Koper bo pričel z izvajanjem hitrih antigenskih testov na okužbo z virusom SARS-CoV-2 v sredo 6. 1. 2021. Testiranje bo na vstopni točki, pred Zdravstvenim domom Bonifika, Ljubljanska 6A, 6000 Koper ob delavnikih od 13.00 do 17.00. Testiranje je prostovoljno in brezplačno. Namenjeno je zdravim osebam, ki pa so lahko asimptomatski prenašalci bolezni. Vsi, ki imajo simptome okužbe z virusom SARS-CoV-2 (znaki okužbe dihal, vročina, izguba vonja in okusa, glavobol, kašelj, driska, izpuščaji, utrujenost, bolečine v mišicah ), morajo še vedno poklicati izbranega zdravnika in se z njim dogovoriti za morebitno PCR testiranje.

 

Ker bi se radi izognili nepotrebnemu čakanju na, se  na testiranje naročite preko spleta  na www.zd-koper.si ali na telefonsko številko 070 468 873, ob delavnikih od 8.00 do 10.00.

 

Na testiranje se pripeljite z osebnim avtomobilom, izjemoma pridite peš, nameščene morate imeti zaščitne maske in upoštevati varnostno razdaljo. Izvid hitrega antigenskega testa in navodila vam bo sporočil NIJZ, kamor moramo sporočiti izvide, s SMS sporočilom.

 

Če bo vaš hitri antigenski test pozitiven, pokličite svojega zdravnika.

 

Lep pozdrav in ostanimo zdravi,

Ljubica Kolander Bizjak, dr. med.

Strokovna vodja ZD koper

E-Naročanje