Obvestilo

V času epidemije s koronavirusom COVID 19 poteka delo v ZD Koper in v splošnih ambulantah s koncesijo  drugače.
Ambulanta za kronične bolezni brez znakov okužbe dihal ja na lokaciji ZD Koper, enota Bonifika, Ljubljanska cesta 6a, telefon 05 6203 619. Pred prihodom se posvetujte po telefonu z izbranim ali nadomestnim zdravnikom.
Ambulanta za paciente z okužbami dihal na lokaciji ZD Koper,  enota Bonifika, telefon 05 620 3615. Pred prihodom se posvetujte po telefonu z izbranim ali nadomestnim zdravnikom.
Urgentna ambulanta je na lokaciji ZD, Enota Bonifika, Ljubljanska cesta 6a, telefon 05 66 47 440.
Otroško – šolski dispanzer dela na lokaciji ZD Koper, Dellavallejeva 3, kjer je ločena ambulanta za paciente z okužbami dihal. Pred prihodom se posvetujte z izbranim pediatrom.
Vse recepte, bolniško in druge administrativne zadeve morate urejati pri izbranemu ali nadomestnemu zdravniku po telefonu ali preko e-naročanja.
Ginekološki ambulanti za zdrave nosečnice in nujna ginekološka stanja pri pacientkah brez okužb dihal delata v ZD Koper, Enota Center, Dellavallejeva 3, telefon 05 66 47 276.
Razvojna ambulanta ne dela. Za nujne posvete pokličite telefon 05 6647 273 vsak dan od 7.00 do 13.00.   V njenih prostorih v Kopru, Pristaniška ulica 6 a, dela nujna preventiva za otroke.
Zobozdravstvena ambulanta za nujna zobozdravstvena stanja zdravih pacientov je  v Zdravstvenemu domu Koper, Dellavallejeva 3.
Zobozdravstvena ambulanta za nujna zobozdravstvena stanja pacientov z okužbami dihal je na naslovu Cesta na Markovec 1. Telefonska številka obeh zobozdravstvenih ambulant  je 05 66 47 399
Vsi skupaj bodimo potrpežljivi in odgovorni in uspelo nam bo!

05 6647 440

Ambulanta nujne medicinske pomoči, ZD Koper - Bonifika, Ljubljanska c. 6a, Koper (ob delavnikih podnevi od 7:00 do 20:00), SB Izola, Urgentni center, Polje 40, Izola (v nočnem času, med vikendi in prazniki)

05 6647 399

Dežurna zobna ambulanta, ZD Koper, Dellavallejeva ulica 3, Koper (sobote, nedelje in prazniki od 8:00 do 12:00)

Čakalne dobe

Zdravstveni dom Koper
Nacionalne čakalne dobe
Naše čakalne dobe
{m} O nas
O nas

Zdravstveni dom Koper

ZD Koper je javni zdravstveni zavod, ki opravlja zdravstveno dejavnost na območju Mestne občine Koper, katera je tudi ustanoviteljica zavoda. Z dejavnostjo prehospitalne enote posreduje v najnujnejših primerih na območju vseh treh obalnih občin. V sorazmernem deležu izvajamo tudi dežurno službo prav tako za celotno Obalo.

ZD Koper izvaja osnovno zdravstveno varstvo za vse ljudi, ki potrebujejo zdravstveno pomoč. Stremimo k zagotavljanju najsodobnejših standardov s ciljem kakovostne, hitre in prijazne obravnave pacienta. Želimo ohranjati odnos odprtega zavoda v občini Koper, kjer smo vedno na razpolago za nove pobude strokovnjakov, uporabnikov, občank in občanov.

Imate vprašanje?

Pišite nam in odgovorili Vam bomo v najkrajšem možnem času