Attivita' di laboratorio

Attivita' di laboratorio

Attivita' di laboratorio

Il laboratorio effettua esami:

 • ematologici,
 • biochimici e
 • di urine.

usando analizzatori di qualità. I controlli della qualità, dell'esattezza e della precisione, vengono effettuati dalle autorità a livello nazionale e internazionale.

Nel nostro laboratorio seguiamo lo sviluppo della chimica clinica, con l'introduzione di nuovi esami di laboratorio.

Attivita' si svolge in:

 • Unita di ZD Koper - Centro
 • Unita di Bonifica

  Naziv izvajalca: Enota Bonifika, Tel: Enota Bonifika,
  Naslov: Ljubljanska cesta 6a, 6000 Koper

  Naziv izvajalca: ZD Koper - center, Tel: ZD Koper - center,
  Naslov: ZD Koper, Dellavallejeva ul. 3, 6000 Koper

  Svetujemo vam, da se poslužujete e-naročanja, ki smo ga uredili na spletnih straneh Zdravstvenega doma Koper . E-naročanje je namenjeno naročanju na redne preglede pri osebnem zdravniku, ter naročanju stalne terapije receptov za kronične bolezni.

  Za tovrstno naročanje, bomo potrebovali naslednje podatke: ime in priimek, ZZZS številko, številko kartona in telefonsko številko, za naročilo receptov, pa poleg teh podatkov še ime zdravila.

  Vaše sporočilo bo poslano preko varne povezave (SSL). Po sprejemu vašega naročila bo v roku 30 minut na vaš elektronski naslov poslano potrditveno sporočilo (mail). V kolikor potrditvenega sporočila ne dobite, preverite ali ste vpisali svoj točen poštni naslov (mail naslov). V primeru da ste prejeli potrditveno sporočilo, vam bomo odgovorili najkasneje v 3 delovnih dneh, v enakem času bodo pripravljeni tudi vaši recepti.